Veel gestelde vragen
Renoblast op TV
Openingsuren
Verlichting
Nocturnes

Veel gestelde vragen over zandstralen

1. Wat kost het zandstralen van een meubelstuk?

Het is moeilijk om een vaste prijs mee te delen voor het zandstralen van een meubelstuk. Daarom stuurt u ons best vrijblijvend een e-mail met de afmetingen van het te stralen meubelstuk (Lengte x Breedte x Hoogte in cm). Om de staat van uw meubelstuk accuraat te kunnen inschatten is het aangewezen dat u ook een foto van uw meubelstuk met deze e-mail meestuurt.

2. Kan u onze trap zandstralen?

Renoblast zandstraalt alle geverniste trappen. Renoblast behandelt geen geverfde trappen.

3. Kan Renoblast gefineerde meubels zandstralen?

Renoblast beschikt over een enorme knowhow, de laatste nieuwe en correcte toestellen, alsook de nodige ervaring om ook gefineerde meubelstukken te kunnen zandstralen..

4. Kan Renoblast ook de gestraalde meubels, trappen, keukens,... nabehandelen?

Renoblast is een meester in nabehandeling, volgens uw voorkeur en met aangepaste produkten gaat Renoblast uw meubel terug bescherming geven en laten herleven. De behandelingen gaan van oliƫn, beitsen, boenen, verouderen, bleken, kalken, waxen, ...tot noem maar op.

5. Kan Renoblast alle houtsoorten stralen?

Renoblast is sinds jaren gespecialiseerd in het stralen van alle houtsoorten, dit gebeurt door middel van stralen onder regelbare druk.
Op deze manier reinigt Renoblast houten trappen, plafonds, eiken balken, eiken keukens, deuren, antieke kasten, tafels, stoelen, ... en andere meubelen met de softblast methode.

6. Kan Renoblast ook komen stralen in een bewoond huis?

Onze methodes en processen zijn effectief en zorgen voor zo min mogelijk overlast voor bewoners en uw interieur. Alles wordt door ons secuur afgeplakt en beschermd alvorens de werken te starten. Ook worden de werkzaamheden volledig volgens de milieuwetgeving uitgevoerd en stralen wij meestal droog. Enkel bij buitenwerkzaamheden kunnen wij ook vernevelen met water.

7. Kan Renoblast geverfde opervlakken zandstralen?

Renoblast straalt geen geverfde deuren, keukens of andere geverfde opervlakken. Wij stralen enkel oppervlakken die gevernist zijn.

 

 

webdesign by ICTdesign