Veel gestelde vragen
Renoblast op TV
Openingsuren
Verlichting
Nocturnes

  Uw naam : *  
Renoblast Atelier   Renoblast Toonzaal
Fabriekstraat 19
9400 NINOVE
  Fabriekstraat 19
9400 NINOVE

Mobiel nummer : 0475 48 20 50* verplicht in te vullen velden. Gelieve bij een offerteaanvraag de afmetingen van uw meubel mee te geven in het formulier.

  Uw e -mail : *
  Uw telefoon : *
  Uw adres : *
  Afmetingen :  
       
  Uw vraag : *
     


Renoblast straalt geen geverfde oppervlakken, wel oppervlakken die gebeitst, geboend en gevernist zijn.


Renoblast is gespecialiseerd in straalwerken, zandstralen van parketvloeren, renoveren van keukens, eetplaatsen, antieke kasten, eiken balken, het reinigen en restaureren van metselwerk, beton, steen hout en ijzer. Zo kan Renoblast de schoonheid en originele kleuren van uw gekoesterde bezittingen volledig terug brengen. Enkele methodes die wij uitvoeren zijn: het uitwassen van stenen, het verwijderen van verfresten van metselwerk, het metselwerk schoonmaken, het verwijderen van graffiti's, het ontlakken en het ontroesten van hout en ijzer.

Om uw keuken, meubels, eetplaatsen en antieke kasten er weer helemaal fris en schoon uit te laten zien kan u deze door Renoblast laten stralen. Hierbij wordt al het vuil eraf gehaald en komt de oorspronkelijke kleur en nerfstructuur helemaal terug. Renoblast is gespecialiseerd in meubelrenovatie, wij renoveren uw meubelen.

Onze methodes en processen zijn effectief en zorgen voor zo min mogelijk overlast voor bewoners en uw interieur. Ook worden de werkzaamheden volledig volgens de milieuwetgeving uitgevoerd en stralen wij meestal droog. Bij buitenwerkzaamheden kunnen wij ook vernevelen met water.

Renoblast werkt voor architecten, particulieren, gemeenten, makelaars, aannemers en projectontwikkelaars. Of het nu gaat om een hele keuken, een trap, een volledige houten parketvloer of misschien een paar deuren, een kast of een salontafeltje, ... dit is allemaal mogelijk bij Renoblast.

Wij krijgen alle houtsoorten weer volledig blank.

Vraag nu hierboven de scherpste en geheel vrijblijvende offerte aan en vraag naar de mogelijkheden.

Renoblast kijkt ernaar uit uw parket, houten meubels, eetplaatsen, keukens, tafels, trappen en alle andere houten en stalen objecten weer een stralend uiterlijk te geven.

webdesign by ICTdesign